TRAGEDIE în Argeş. O femeie a murit, alta a ajuns de urgenţă la spital în urma unui accident

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni dimineaţa, în judeţul Argeş. O maşină a încercat să evite o alta care venea din sens opus, a pătruns pe acostament şi a lovit din plin două femei de pe marginea drumului. Una din ele a decedat pe loc, alta a fost transportată de urgenţă la spital, informează România TV.

11 mai 2015, 07:45
TRAGEDIE în Argeş. O femeie a murit, alta a ajuns de urgenţă la spital în urma unui accident

Două femei au fost lovite în plin de o maşină care a ieşit în decor. Din spusele şoferului, acesta a încercat evitarea coliziunii cu o altă maşină care venea din sens invers, a ieşit pe acostament şi le-a lovit pe cele două femei. Este vorba despre două bătrâne. Una dintre ele, în vârstă de 79 de ani, a murit pe loc în urma impactului. Cealaltă femeie a fost dusă de urgenţă la spital cu o ambulanţă.

Tragedia s-a produs pe drumul dintre Piteşti şi Curtea de Argeş, în localitatea Bascov.

Citeşte şi Scene de coşmar în Capitală. Un şofer teribilist a provocat intenţionat două accidente VIDEO

„Pe DN 7, pe raza comunei Bascov, conducătorul unui autovehicul care circula din direcţia Piteşti către Curtea de Argeş, pe fondul neatenţiei în conducere şi al vitezei, a pătruns pe acostament şi a acroşat două persoane. În urma accidentului, a rezultat decesul unei persoane şi rănirea altei persoane. Conducătorul auto nu era sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat, la România TV, Marian Badea, şef Poliţia Rutieră Argeş.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti pentru a efectua cercetări. Traficul rutier a fost blocat în zonă.

Citeşte şi A lovit o femeie şi apoi a demarat în trombă VIDEO