Tragedie în Bihor. Un adolescent a murit după ce a lovit cu mopedul un câine şi a intrat într-un cap de pod

Tragedie într-o comună din Bihor. Un adolescent a murit după ce a lovit cu mopedul un câine şi a ajuns într-un cap de pod. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

14 mai 2018, 11:05
Tragedie în Bihor. Un adolescent a murit după ce a lovit cu mopedul un câine şi a intrat într-un cap de pod

Adolescentul de 16 ani a fost găsit decedat abia după 9 ore. DIn primele informaţii se pare că băiatul a lovit cu mopedul un câine, apoi a intrat într-un cap de pod.

Poliţia Bihor a anunţat, luni, printr-un comunicat că evenimentul rutier s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe drumul comunal 130, în localitatea bihoreană Almaşu Mare, fiind descoperit, însă, mult mai târziu.

Accidentul a fost anunţat prin 112 abia la ora 9.22, băiatul fiind deja decedat.

„Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în jurul orei 00.15, un tânăr de 16 ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, în timp ce conducea un moped pe direcţia Balc – Almaşu Mare, a acroşat un câine care se afla pe carosabil, mopedul condus de acesta a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod din beton. În urma accidentului rutier, tânărul de 16 ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, arată comunicatul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.