TRAGEDIE în Capitală: O mamă şi-a aruncat copilul de la etajul opt al unui bloc, apoi s-a sinucis VIDEO

Caz de-a dreptul cutremurător în Capitală. O femeie şi-a omorât băiețelul de numai cinci ani, aruncându-l de la etajul opt al unui bloc, apoi s-a sinucis. Amândoi au murit pe loc. Procurorii au deschis o anchetă pentru a afla care au fost cauzele care au determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest, relatează România TV.

09 oct. 2015, 05:06
TRAGEDIE în Capitală: O mamă şi-a aruncat copilul de la etajul opt al unui bloc, apoi s-a sinucis VIDEO

Tragedia a avut loc, joi seară, pe Calea Crângaşi din Capitală. Două persoane care au trecut în acel moment prin zonă au auzit un zgomot puternic. Când s-au întors, au văzut trupul copilului zăcând pe trotuar, după care au văzut-o şi pe mamă.

Speriaţi, martorii au alertat autorităţile, iar la faţa locului au ajuns imediat criminaliştii, dar şi poliţiştii. După primele cercetări, s-a stabilit că femeia de 35 de an şi-a aruncat copilul în vârstă de doar cinci ani de la etajul opt al unui bloc, iar apoi s-a aruncat şi ea. Se pare că aceasta ar fi vrut să se răzbune pe soţul său prin gestul extrem.

„Am găsit doua cadavre la baza blocului. In acest moment, ipoteza principala este cea că mama si-a omorat copilul, apoi s-a sinucis. Urmeză sa se continue cercetarile și se va efectua autopsia celor doua persoane si se va ajunge la o concluzie si dupa audierea martorilor”, a declarat procurorul Sandra Ionescu.

Rudele femeii au povestit că aceasta era foarte deprimată în ultima perioadă, deoarece se despărţise de tatăl copilului, cu care a avut o relaţie tumultoasă.

Femeia nu avea un loc de muncă şi locuia împreună cu mama sa. Bunica băiatului se afla în apartament în momentul tragediei.

Trupurile celor doi au fost duse la Institutul medico-legal pentru mai multe cercetări.

Citeşte şi ACCIDENT în Dâmboviţa. O poştăriţă pe bicicletă, lovită în plin de o şoferiţă neatentă VIDEO