TRAGEDIE în Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat a murit într-un incendiu

O tragedie s-a produs, duminică-noaptea, la Drobeta-Turnu-Severin. Un bărbat de 65 de ani, care locuia singur a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa. Omul ar fi încercat să se salveze, dar nu a mai putut ieşi din casă din cauza fumului şi a fost găsit căzut în casă de pompieri, informează România TV.

13 mart. 2017, 07:06
TRAGEDIE în Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat a murit într-un incendiu

Incendiul a pornit chiar la miezul nopţii într-un cartier mărginaş al Severinului. Un tânăr care ieşise la geam a văzut că ieşea fum din casa vecinului care locuia singur şi a sunat la 112.

„Am ieşit pe geam să fumez o ţigară şi am văzut fumul pe geamuri. În prima secundă am zis să cobor să nu mi se pară, dar mi-am dat seama şi am pus mâna pe telefon şi am sunat la 112. Au spart geamurile, uşa, că de la intrare era închisă şi nu aveai cum să intri”, a spus tânărul.

Pompierii l-au găsit pe bărbat căzut în baie. Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l resusciteze, dar nu au reuşit. Vecinii cred că incendiul a pornit de la o ţigară.

Bărbatul era despărţit de soţia cu care are două fete. Casa în care locuia a mai luat foc de două ori. Într-unul dintre incendii a murit și tatăl său.

Citeşte şi Incendiu violent în comuna ilfoveană Roşu. Două case şi un garaj, cuprinse de flăcări