Tragedie în familia fostei PRM-iste Ancuţa Cârcu. Fratele ei a murit într-un accident de circulaţie

Fratele fostei PRM-iste Ancuța Cârcu a murit într-un grav accident rutier. Autoturismul pe care îl conducea a căzut de pe o șosea suspendată, după ce șoferul nu a adaptat viteza într-un sens giratoriu.

RomaniaTV.net
23 dec. 2017, 10:46
Tragedie în familia fostei PRM-iste Ancuţa Cârcu. Fratele ei a murit într-un accident de circulaţie

Accidentul s-a produs pe o autostradă din Palma de Mallorca, Spania, unde trăiește mare parte din familia Ancuței.

Potrivit presei spaniole, Toni Cârcu a intrat cu viteză într-un sens giratoriu de pe o șosea suspendată, a pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecție și a căzut cu autoturismul pe șoseaua de dedesubt. Se pare că acesta nu purta nici centură de siguranță, scrie bistriteanul.ro.

Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe Toni Cârcu, rănile suferite fiindu-i fatale. 

Toni Cârcu avea 36 de ani și era stabilit în Palma de Mallorca, unde deținea mai multe cluburi. Alături de el trăia și Ancuța, dar și părinții săi. 

Cel ce a fost un minunat. Îți mulțumesc Doamne pentru cel mai bun frate. Mereu am zis că dacă vreodată voi fi așezată la masă cu Dumnezeu, prima dată îi mulțumesc pentru fratele meu și pe urmă i-aș povesti ceva… Să te odihnești în pace”, a fost mesajul postat de Ancuța Cârcu, pe pagina sa de Facebook.