Tragedie în familia unui politician: Fiica lui a murit din cauza unui accident vascular

Tragedie de proporţii în familia unui politician din Gorj. Fiica fostului şef al UDMR din judeţ, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită fără suflare într-un apartament din Târgu Jiu, în care locuia împreună cu fiul ei de 2 ani. Tânăra a suferit un accident vascular.

12 iun. 2015, 13:56
Tragedie în familia unui politician: Fiica lui a murit din cauza unui accident vascular

Diana Şorop a fost găsită fără suflare în pat, chiar de către mama ei. Tânăra avea doar 26 de ani şi creştea singură un băieţel, potrivit România TV. Moartea ei fulgerătoare i-a devastat pe părinţi. „Fiica mea a suferit un accident vascular cerebral”, a declarat tatăl fetei.

O fire veselă şi pozitivă, tânăra îşi iubea foarte mult băieţelul în vârstă de doi ani. Micuţul nu a fost recunoscut de tată şi acum va fi crescut de bunici. „Eu şi bunica lui o să preluăm tot ceea ce este legal şi după înmormântare vom face aceste demersuri ca să îl creştem frumos în amintirea mamei lui”, a mai spus tatăl fetei.

Dispariţia Dianei i-a şocat pe toţi apropaţii. De cum au aflat cumplita veste, oamenii au venit să aprindă lumânări în faţa apartamentului în care a locuit tânăra.

Daniel Şorop, tatăl tinerei, a fost preşedintele organizaţiei UDMR Gorj, dar şi vicepreşedinte al filialei Partidului Conservator din Târgu Jiu. Politicianul este despărţit de soţie de mai mulţi ani. Cei doi mai au împreună încă doi copii.