TRAGEDIE în fotbal: Fotbalistul Amilcar Henriquez, component al naţionalei din Panama, a fost ASASINAT

Internaţionalul panamez Amilcar Henriquez a fost asasinat, sâmbătă, la vârsta de 33 de ani, în regiunea Colon din ţara sa, a anunţat poliţia locală, conform ESPN.

16 apr. 2017, 08:55

Jucătorul a fost atacat de o persoană necunoscută în momentul în care se pregătea să plece de acasă şi a fost împuşcat de mai multe ori, alţi doi oameni fiind răniţi. Henriquez a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul.

Preşedintele statului Panama, Juan Carlos Varela, a condamnat atacul, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, şi le-a cerut autorităţilor din Colon să acţioneze împotriva celor responsabili.

Henriquez a adunat 85 de selecţii la echipa naţională de fotbal din Panama, pentru care a evoluat în ultimele 10 minute ale celui mai recent meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, disputat, pe 29 martie, împotriva selecţionatei Statelor Unite ale Americii şi încheiat la egalitate, scor 1-1. În aceeaşi partidă, portarul panamez al echipei Dinamo, Jaime Penedo, a fost integralist.