TRAGEDIE în FOTBAL. Un fost jucător din naţională A MURIT. A suferit un ATAC DE CORD când se afla LA VOLAN

O nouă tragedie loveşte lumea fotbalului. Un jucător legendar a murit după ce a suferit o criză cardiacă în momentul în care se afla la volan.

28 feb. 2018, 09:54
TRAGEDIE în FOTBAL. Un fost jucător din naţională A MURIT. A suferit un ATAC DE CORD când se afla LA VOLAN

Enrique Castro „Quini”, care a evoluat în cursul carierei sale la FC Barcelona şi Sporting Gijon, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 68 ani, în urma unei crize cardiace pe care a suferit-o în timp ce se afla la volan.

TRAGEDIE ÎN BOX. Un pugilist A MURIT la spital după ce a câştigat lupta din ring. Avea 31 DE ANI

„Quini ne-a părăsit. Fie care legenda noastră să se odihnească în pace”, se arată într-un comunicat al celor de la Sporting Gijon, care precizează: „O deficienţă cardiacă în timp ce conducea l-a luat pe Quini în această seară. Poliţia, iar apoi serviciul de ambulanţă, au încercat în zadar să-l resusciteze”.

„Quini, jucătorul şi legenda clubului nostru, este mort. Camp Nou nu va uita niciodată moştenirea sa”, a scris la rândul său FC Barcelona pe pagina sa de Twitter.

Golgheter al campionatului Spaniei în cinci rânduri, Quini a debutat în prima divizie la Gijon, în 1968, înainte de a se transfera la FC Barcelona, în 1980. El are în palmares două Cupe ale Spaniei (1981, 1983) şi o Cupă a Cupelor (1982). S-a despărţit de Barca în 1984, revenit la Sporting Gjon, unde şi-a încheiat cariera în 1987.

Doliu în sportul românesc. A MURIT un mare ANTRENOR. Fiul lui joacă în naţionala României

Quini a îmbrăcat de 33 de ori tricoul selecţionatei Spaniei, pentru care a marcat 8 goluri şi alături de care a participat la Cupele Mondiale din 1978 şi 1982, precum şi la Campionatul European din 1980.

Cariera sa a fost marcată şi de o poveste neobişnuită, petrecută în 1981, când a fost răpit şi sechestrat timp de 25 de zile, înainte de a fi eliberat nevătămat.