Tragedie în Franţa: Un autobuz cu elevi s-a ciocnit cu un camion. Cel puţin şase copii au murit

Un  accident rutier în care au fost implicate două maşini - un autobuz care transporta elevi la şcoală şi un camion de mare tonaj - s-a produs joi dimineaţă, în comuna Rochefort din Franţa. Bilanţul provizoriu al victimelor este de 6 morţi şi doi răniţi.

11 feb. 2016, 10:20

Şase copii au murit într-un accident rutier petrecut la Rochefort, în Franţa, joi dimineaţă, când un autobuz care transporta elevi la şcoală a intrat s-a ciocnit cu un camion de mare tonaj, scrie presa franceză.În accident au mai fost rănite două persoane. Acestea au fost transportate la spital.

Autobuzul care venea din Ile d’Oleron şi se îndrepta spre Surgeres a intrat în coliiziune în centrul oraşului Rochefort, au informat autorităţile locale citate de Le Figaro.

Citeşte şi Accident cu un autobuz de şcoală. Patru răniţi, între care unul este în stare gravă

Acest accident s-a produs după numai o zi de când tot un autobuz şcolar a fost implicat într-un accident rutier în Montflovin, în urma căruia un băiat de 12 ani şi o fată de 15 şi-au pierdut viaţa după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a derapat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a vizibilităţii reduse.

Din primele investigaţii asupra accidentului de joi, coada camionul de mare tonaj a lovit autobuzul în care se aflau elevii.