TRAGEDIE în Hunedoara. Trei copilaşi au murit într-un incendiu puternic

Trei copilaşi minori din localitatea Uricani, judeţul Hunedoara, şi-au pierdut viaţa în urma unui incendiu devastator.

08 iun. 2015, 06:11
TRAGEDIE în Hunedoara. Trei copilaşi au murit într-un incendiu puternic

Incendiul s-a produs, luni dimineaţa, într-un bloc cu patru etaje, într-un apartament de la ultimul etaj. Când a fost dată alarma, focul cuprinsese întreg acoperişul. Forţe impresionante ale pompierilor din Petroşani au fost mobilizate pentru salvarea celor trei micuţi, însă efortul militarilor a fost în zadar, scrie mesagerulhunedorean.ro.

Citeşte şi Incendiu la un cămin de bătrâni din China: 38 morţi, 6 răniţi

Primele informaţii arată că micuţii au fost lăsaţi singuri în locuinţă de către mama lor şi pentru că nu aveau electricitate, femeia le-a aprins o lumânare şi a plecat de acasă. La întoarcere şi-a văzut locuinţa cuprinsă de flăcări şi a încercat să stingă incendiul, dar nu a reuşit şi a fugit în loc să ceară ajutor.

Doi dintre cei trei micuţi au fost descoperiţi carbonizaţi, iar militarii au reuşit să-l găsească şi pe a-l treilea care mai avea semne de viaţă. Din păcate şi acesta din urmă a murit în drum spre spital.

Am intervenit cu 5 autospeciale de apă şi spumă. La sosirea echipajelor se manifesta incendiu generalizat. Din informaţiile pe care le deţin, tatăl minorilor este internat la Spitalul Municipal Petroşani, iar mama lipsea de acasă„, a declarat, la România TV, Claudiu Achim, inspector şef adjunct ISU Hunedoara.

Citeşte şi Incendiu DEVASTATOR în Suceava. Două gospodării s-au făcut scrum