Tragedie în Iaşi. Un cunoscut profesor a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

O tragedie a avut loc în Iaşi. Un cunoscut profesor a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbuncnit de la un frigider.

08 aug. 2018, 06:36
Tragedie în Iaşi. Un cunoscut profesor a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

Incendiul a izbucnit la etajul opt al unui apartament in care locuia profesorul în vârstă de 92 de ani. Pompierii au ajuns imediat la fata locului si l-au scos din flacari, însă medicii nu l-au mai putut resuscita.

In cursul noptii de luni spre marti, la ora 2:00, a fost efectuat un apel telefonic la numarul pentru situatii de urgenta 112, care anunta un incendiu la ultimul etaj al unui bloc din Targu Cucu. La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri pentru stingerea incendiului si un echipaj de Terapie Intensiva Mobila. In urma incendiului care a izbucnit in apartament s-a inregistrat o singura victima, un barbat in varsta de 92 de ani. In momentul in care a fost preluat de echipajul medical, pacientul era in stop cardio-respirator, neresponsiv la manevrele de resuscitare. In cele din urma, medicii care s-au deplasat la fata locului nu au putut decat sa declare decesul barbatului in varsta de 92 de ani”, au precizat medicii Spitalului „Sf. Spiridon” din Iasi, potrivit bzi.ro.