Tragedie în Italia. Un român a accidentat mortal un tată şi un fiu aflaţi pe scuter

O seară petrecută la meciul echipei favorite s-a terminat tragic pentru un italian de 38 de ani şi fiul său de 7, care nu au mai ajuns acasă după meci. Cei doi au fost accidentaţi mortal noaptea trecută, de un şofer român, la Roma. Românul, cu antecedente penale, abia ieşise din închisoare.

22 oct. 2014, 09:39
Tragedie în Italia. Un român a accidentat mortal un tată şi un fiu aflaţi pe scuter

Stefano di Amicis şi băiatul său, Cristian, fani ai echipei AS Roma, se întorceau acasă, după meciul de pe stadionul Olimpic. Cei doi se aflau pe scuter, iar la un moment dat, dezastrul s-a produs. O maşină a intrat pe sensul lor, într-o curbă, şi i-a spulberat. Copilul, care urma să împlinească 8 ani peste câteva zile, a murit pe loc, iar tatăl, în stare gravă, a murit câteva ore mai târziu, la spital.

La volanul maşinii sport se afla un român de 40 de ani. Potrivit anchetatorilor, românul are antecedente penale şi tocmai ieşise din închisoare, fiind implicat într-o reţea de proxenetism din Roma.

Momentan, nu se ştie de ce a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat pe contrasens. În maşină se mai aflau alţi doi români. Cei trei au fost răniţi.