Tragedie în judeţul Braşov. O fetiţă de doi ani a murit după ce s-a electrocutat în curtea casei

O tragedie a avut loc miercuri, în judeţul Braşv. O fetiţă în vârstă de doar doi ani a murit, după ce s-a electrocutat. În urma cercetărilor, s-a descoperit că familia micuţei se racordase ilegal la reţeaua electrică.

RomaniaTV.net
03 mai 2018, 10:43
Tragedie în judeţul Braşov. O fetiţă de doi ani a murit după ce s-a electrocutat în curtea casei

Fetiţa se juca în curtea casei, când s-a electrocutat.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că, în timp ce se juca în curtea locuinței, o minoră în vârstă de 2 ani s-a curentat de la un fir neizolat care atârna pe lângă peretele casei, fiind în stare de inconștiență. Cadrele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, constatând decesul minorei”, a precizat reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin, potrivit mytex.ro

În urma verificărilor efectuate la locul tragediei, reprezentanţii Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud – Braşov au descoperit că locuinţa era racordată în mod ilegal, prin instalaţii clandestine, la reţeaua de energie electrică stradală.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, confecţionarea unei instalaţii clandestine în scopul sustragerii de energie electrică şi furt de energie electrică.

Citeşte şi O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă