Accident TERIBIL în Mehedinţi. Două persoane au murit, alte două au fost rănite VIDEO

Doi oameni au murit pe loc, iar alţi doi au fost răniţi grav după ce au lovit cu maşina scheletul unui panou publicitar aflat pe un autotren. Tagedia a avut loc în Mehedinţi, iar maşina, cu şoferul mort la volan, a mai mers aproape 400 de metri, informează România TV.

10 iun. 2016, 05:34
Accident TERIBIL în Mehedinţi. Două persoane au murit, alte două au fost rănite VIDEO

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 6. Şoferul autoturismului nu a observat că pe platforma autotrenului care venea din faţă se afla scheletul unui panou publicitar care depășea cu aproape un metru lățimea platformei. Ce a urmat a fost terifiant. Autoturismulul a lovit barele de fier şi a rămas fără plafon in câteva secunde. Doi oameni din maşină au murit pe loc

Cu şoferul mort la volan, autoturismul şi-a continuat drumul aproximativ 400 de metri.

„Autoturismul s-a dezintegrat. Impactul a avut loc la axul drumului şi să spun aşa pe o distanţă de 300-400 de metri a fost împrăştiat acest autoturismul de către autotren”, a spus un reprezentant al Poliţiei, prezent la locul accidentului.

Alţi doi pasageri din maşină au fost răniţi, unul dintre ei este în stare gravă. Singurul care a scăpat doar cu câteva zgârieturi este un băiat de 16 ani.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă transportul agabaritic era semnalizat corespunzător. În plus, urmează să stabilească şi alcoolemia şoferului mort, mai ales că martorii spun că ar fi fost băut.

Citeşte şi Accident rutier în Dolj. Mai multe victime, ÎNCARCERATE. Şase răniţi în total