Tragedie în Mehedinţi. Tată şi fiu morţi în timp ce încercau să salveze un bărbat intoxicat într-o cisternă cu bere

Trei bărbaţi au murit, vineri, intoxicaţi cu vaporii de alcool pe care i-au inhalat dintr-o cisternă de transport bere, într-o spălătorie pe marginea DN6, în judeţul Caraş-Severin. Şoferul cisternei a intrat în rezervor pentru a debloca o supapă, dar nu a mai putut ieşi. Un tânăr şi tatăl lui au intrat să îl scoată pe şofer, dar s-au intoxicat şi ei.

RomaniaTV.net
17 nov. 2017, 09:00
Tragedie în Mehedinţi. Tată şi fiu morţi în timp ce încercau să salveze un bărbat intoxicat într-o cisternă cu bere

Incidentul a avut loc vineri într-o parcare din zona localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin. Şoferul unui camion care tracta o cisternă cu bere a intrat în rezervor pentru a efectua nişte lucrări de curăţire a rezervorului, dar din cauza gazelor accumulate în interior i s-a făcut rău şi a nu a mai putut ieşi.

Un tânăr a intrat în cisternă pentru a-l scoate pe şofer, dar i s-a făcut rău şi lui. Când a văzut că fiul său nu mai iese, tatăl tânărului a intrat şi el în cisternă, leşinând şi el. Pompierii chemaţi la faţa locului pentru scoaterea victimelor au încercat să îi resusciteze pe cei trei, dar fără succes. Cei trei barbaţi au fost declaraţi decedaţi.

„Punctul de lucru Băile Herculane şi Detaşamentul Caransebeş au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă transport bere. Cele trei persoane efectuau lucrări de curăţare a cisternei şi se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool”, arată ISU Caraş-Severin.

Citeşte şi TRAGEDIE în Craiova. Un bărbat a murit după ce un excavator a căzut peste el