TRAGEDIE în Slatina. O femeie a fost ucisă pe stradă cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO

O femeie de 58 de ani a fost ucisă, joi seara, cu mai multe lovituri de cuţit. Incidentul s-a produs în Slatina, chiar în faţa blocului în care locuia femeia. Poliţiştii au organizat filtre în oraş şi încearcă să-l prindă pe criminal. Anchetatorii iau în calcul varianta unei răzbunări, mai ales că ucigaşul nu i-a furat nimic victimei.

15 ian. 2015, 21:33
TRAGEDIE în Slatina. O femeie a fost ucisă pe stradă cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO

UPDATE. Poliţiştii au identificat principalul suspect în cazul crimei. Este vorba despre un vecin al femeii, un tânăr de 27 de ani. Poliţia i-a percheziţionat locuinţa, însă acesta a dispărut fără urmă şi nu răspunde la telefon. Nimeni nu ştie ce motiv ar fi avut s-o ucidă pe femeie.

Femeia se întorcea de la cumpărături şi a fost atacată din senin, chiar când se apropia de casă. Atacatorul a vrut să fie sigur că îşi ucide victima şi a înjunghiat-o de mai bine de 10 ori. A lăsat-o într-o baltă de sânge şi a fugit când a auzit ţipetele unei martore.

Femeia era căsătorită şi avea două fiice. Faptul că ucigaşul nu i-a furat nimic îi face pe poliţişti să ia în calcul varianta ca ea să fi fost victima unei răzbunări. Oamenii din Slatina sunt îngroziţi de cele întâmplate şi se tem pentru siguranţa lor.

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care urmează să stabilească dacă femeia a fost şi jefuită.

Citeşte şi Femeie în spital după ce a fost BĂTUTĂ şi JEFUITĂ de mai mulţi hoţi