Tragedie în sport. Un mare campion A MURIT la doar 46 DE ANI. S-a sinucis în închisoare!

Brian Lawler, fostul wrestler, a murit la vârsta de 46 de ani, după ce a încercat să se sinucidă în închisoarea din Memphis, Tennessee, în care era încarcerat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de a opri la semnalele poliţiştilor.

30 iul. 2018, 10:33
Tragedie în sport. Un mare campion A MURIT la doar 46 DE ANI. S-a sinucis în închisoare!

Brian Lawler, fiul lui Jerry „The King” Lawler, unul dintre personajele marcante ale istoriei recente din wrestlingul american, a dat de probleme în urmă cu câteva luni, când a fost prins de poliţiştii americani în timp ce conducea în stare de ebrietate. Pentru asta, dar şi pentru că nu a oprit la semnalele oamenilor legii, a fost trimis în spatele gratiilor, în închisoarea Hardeman County din Memphis.

Duminică după-amiază, fostul sportiv a încercat să se sinucidă, a fost găsit de paznici inconştient, a fost transportat de urgenţă la cel mai apropiat spital, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Brian Lawler a ajuns în WWE, cea mai importantă federaţie de wrestling din lume, în 1997, sub numele de „Too Sexy” Brian Christopher. Fost campion pe echipe în WWE în 2000, Brian Lawler a fost pus pe liber din cauza consumului de droguri şi şi-a continuat cariera în TNA, rivala WWE. În 2011 s-a întors în WWE şi a luat parte la Wrestlemania 27, cel mai important eveniment al anului.