TRAGEDIE în Suceava. Un bărbat s-a aruncat în fântâna unui vecin VIDEO

Un bărbat de 60 de ani din localitatea suceveană Moara a avut parte de un sfârşit tragic. Abătut şi supărat tot mai mult în ultima perioadă, acesta s-a hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a aruncat în fântâna unui vecin, informează România TV. El devenise bunic cu doar câteva zile înainte.

24 nov. 2014, 07:27
TRAGEDIE în Suceava. Un bărbat s-a aruncat în fântâna unui vecin VIDEO

De câteva zile bărbatul era tot mai abătut. Duminică după-amiază a plecat de acasă, iar rudele disperate că acesta nu s-a mai întors au plecat în căutarea lui. Un vecin a observat capacul de la fântână dat la o parte şi aşa au descoperit nenorocirea.

Vecinii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Pompierii l-au scos pe bărbat, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta.

„Din verificări s-a constatat că acesta în ultimul timp suferea de mai multe boli cronice, iar în ultimul timp era într-o profundă stare depresivă. În jurul orelor 15.00, acesta a luat prânzul împreună cu soţia sa după care a dispărut şi a fost căutat şi găsit mort în fântâna unor vecini plecaţi în străinătate”, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant al IPJ Suceava.

Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii. Nimeni nu-şi explică ce l-a împins pe acesta să recurgă la acest gest, mai ales că în urmă cu doar câteva zile devenise bunic.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR: O mămică de 25 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc din Capitală