TRAGEDIE în Vaslui. Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce a căzut într-o fosă septică

Un băieţel de trei ani, din localitatea Mărăşeni, judeţul Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital, joi seara, după ce, într-un moment de neatenţie a mamei, a căzut în fosa septică adâncă de aproximativ trei metri.

02 iul. 2015, 20:20
TRAGEDIE în Vaslui. Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce a căzut într-o fosă septică

Copilul se juca în curtea locuinţei când, la un moment dat, a ajuns pe fosa septică în care se scurgeau apele reziduale din casă. Capacul din tablă a cedat sub greutatea sa, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Vaslui.

Băieţelul a căzut în apa adâncă de aproximativ trei metri, fiind văzut însă la timp de către mama sa, care s-a aruncat în fosă, reuşind să-l socată afară. Femeia a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

„Mama copilului a început să-i facă acestuia masaj cardiac, astfel încât, în scurt timp, băieţelul a început din nou să respire. Echipajul medical ajuns la intervenţie l-a stabilizat pe copil, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat, pentru Mediafax, medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Băieţelul va fi transferat cu ambulanţa la Spitalul de copii „Sfânta Maria” Iaşi.

Citeşte şi Un copil de 10 ani, MORT în FOSA SEPTICĂ