TRAGEDIE în Vrancea. Un tânăr a murit după ce ar fi fost bătut cu sălbăticie de un bărbat

Un tânăr de 33 de ani, tată a doi copii, a murit la spital, după ce a fost bătut pe terasa unui bar din Vrancea. Agresorul este încă liber, iar circumstanţele în care tânărul a fost lovit sunt încă neclare.

02 apr. 2017, 13:52
TRAGEDIE în Vrancea. Un tânăr a murit după ce ar fi fost bătut cu sălbăticie de un bărbat

Bărbatul mersese la barul din sat să joace la păcănele. Ar fi pierdut o sumă măricică şi a spart de nervi o scrumieră. Apoi a ieşit afară. De aici lucrurile devin neclare, versiunea martorilor fiind contrazisă de cea a medicilor, potrivit monitorulvn.ro.

Cei cu care era la bar spun că tânărul băuse doar câteva beri. Medicii, însă, au cu totul altă versiune.

Conştient, uşor agitat ca orice pacient care consuma alcool, cu o atitudine uşor nepoliticoasă chiar şi faţă de asistentă. Orice pacient aflat în stare de intoxicaţie alcoolică acută este internat în psihiatrie„, a spus un medic.

Rudele tânărului susţin că vinovat este chiar fiul patronului barului.

Băiatul patronului s-a dus la el şi l-a împins, cum stătea pe scaun, şi a căzut cu capul de beton şi a început să-l ia la picioare„, a spus fratele victimei.

Proprietarul barului neagă vehement acuzaţiile.

Nu prezenta nicio urmă, nu sânge nu nimica. Da, (fiul meu n.r.) era în spate. Deci nu a fost nici în local, nici aici„, a precizat patronul.

Un alt bărbat, presupus autor al agresiunii, a fost audiat de poliţişti imediat după incident. Suspectul a dispărut însă de acasă, iar acum oamenii legii îl caută. Moartea victimei va schimba cu siguranţă şi încadrarea faptei.

Citeşte şi Un bărbat, suspectat că şi-a ucis mama şi a făcut scandal în casa unui vecin, rănind-o pe soţia acestuia cu un topor