Tragedie în Zalău! Un copil de 13 ani a fost găsit mort în propria casă de către părinții săi

Anul nou a început tragic pentru doi părinți din Zalău care și-au găsit copilul de 13 ani inconștient în propria locuință. Din păcate, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare ale medicilor băiețelul a decedat.

03 ian. 2023, 23:10
Tragedie în Zalău! Un copil de 13 ani a fost găsit mort  în propria casă de către părinții săi

Un copil de 13 ani a fost găsit mort de către părinții săi în propria casă. Doi părinți din Zalău trec prin momente de coșmar chiar la început de an, după ce și-au găsit copilul inconștient în casă.

Citește și Dublă tragedie în Bârlad: Un politişt şi mama lui au murit la o zi distanţă. Bărbatul a făcut infarct de supărare că nu-şi poate ajuta mama bolnavă

Un copil de 13 ani a fost găsit mort în propria casă de către părinții săi

Speriați de starea micuțului lor, cei doi au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă, care a încercat din răsputeri să îl salveze.

„La dispeceratul ISU-Ambulanță am primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța un caz medical pe Aleea K Karoli din Zalău. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care găsește la locul intervenției o persoană inconștientă.

S-au efectuat manevre de resuscitare, rămase fără succes, persoana fiind declarata decedat”, a transmis ISU Sălaj.

La locuința unde a avut loc tragedia au ajuns și poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist, care au constatat că nu există suspiciuni ca minorul să fi fost victima vreunei infracţiuni.

„Marţi, 3 ianuarie, la ora 17.20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat prin SNUAU 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, corpul neînsufleţit al minorului va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Citește și TRAGEDIE în prima zi din 2023: Un preot a trecut la cele veşnice, la doar 36 de ani. Lasă în urmă doi copii orfani de tată