Tragedie într-o familie de romi din Italia: O fetiţă a murit sufocată după ce a înghţit un balon

Fetiţa cuplului, de numai doi ani, a murit după ce a băgat în gură un balon şi s-a sufocat. Părinţii sunt în stare de şoc, iar comunitatea lor, din Sicilia, strânge bani pentru a-i ajuta să îşi înmormânteze copilul acasă, în România.

20 sept. 2016, 09:17
Tragedie într-o familie de romi din Italia: O fetiţă a murit sufocată după ce a înghţit un balon

Tragedia românilor s-a petrecut în weekend, la domiciliul lor din provincia Messina, în Sicilia. În joacă, Elisa, de 2 ani, a băgat în gură un balon, care a ajuns în gât imediat, unde s-a blocat. Părinţii au încercat disperaţi să îi scoată balonul, dar nu au reuşit. Fetiţa a fost dusă la urgenţă, unde medicii nu au putut să o mai salveze, potrivit România TV.

Părinţii fetiţei sunt în stare de şoc, iar mama, care este însărcinată, a avut nevoie de ajutor medical. Impresionaţi de tragedia care a lovit familia de români, italienii din comunitate, vecini şi cei care îi cunosc, încearcă să îi ajute.

Pentru a duce trupul neînsufleţit în România au nevoie de ajutor, un ajutor economic. Singuri nu se pot descurca. Aşadar, comunitatea de aici, care este sensibilă la astfel de lucruri, îşi va face datoria. Este o familie modestă, o familie cumsecade, muncitoare. Nu se aşteptau la o asemenea dramă. Mai ales mama, biata de ea, este gravidă în luna a şasea, aproape a şaptea, cu gemeni. Nu putem decât să ne imaginăm durerea din sufletul ei.

În paralel, carabinierii din localitate au deschis o anchetă după moartea şocantă a Elisei.