Tragedie într-o familie din Suceava. Un băieţel de doi ani a murit înecat în pârâul de lângă casă

Tragedie cumplită într-o comună din Suceava. Un băieţel de doar doi ani s-a înecat în pârâul de lângă casă. Lăsat nesupravegheat, micuţul a ieşit din curte şi a mers să se joace lângă apă. Mama este cea care l-a găsit fără suflare.

RomaniaTV.net
02 sept. 2014, 06:30
Tragedie într-o familie din Suceava. Un băieţel de doi ani a murit înecat în pârâul de lângă casă

Un copil de doi ani s-a înecat într-un pârâu de lângă casă, în comuna Udeşti, judeţul Suceava. Băieţelul se juca în curte, unde era şi mama lui, dar a dispărut într-un moment de neatenţie al femeii şi s-a dus la pârău. Când a observat că micuţul nu mai e în curte, mama a plecat în căutarea lui. Femeia l-a găsit pe copil înecat lângă pârâu.

Apa nu era adanca numai ca micutul a cazut cu fata. Femeia l-a scos disperata din apa si a sunat imediat la 112. La fata locului a ajuns o ambulanta SAJ iar cadrele medicale i-au facut baiatului manevre de resuscitare minute in sir.

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic iar minorul a fost declarat decedat. In acest caz au fost sesizati si politistii, care au deschis in cauza un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa.