Tragedie la Costineşti. Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în mare

Un tânăr de 25 de ani s-a înecat sâmbătă la Costineşti. A fost scos din larg de salvamari, dar medicii nu l-au mai putut salva. Alţi şase oameni au fost pe punctul de a se îneca, dar salvamarii au intervenit şi le-au salvat viaţa.

11 iul. 2015, 14:09
Tragedie la Costineşti. Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în mare

Un tânăr de 25 de ani s-a înecat sâmbătă, în jurul orei 12.30, în stațiunea Costineşti. Potrivit martorilor, bărbatul se afla în apă, nu departe de mal, moment în care i s-a făcut rău.

Turiştii aflaţi pe plajă au intervenit şi l-au scos din apă. Printre ei, un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Ialomiţa şi un cadru medical din judeţul Vaslui, care i-au acordat primul ajutor până la venirea echipajului medical. Nici acesta nu a mai putut face, însă, nimic pentru a-i salva viaţa, astfel că, după zeci de minute în care s-a încercat resuscitarea victimei, aceasta a fost declarată decedată.

Citeşte şi Un bărbat s-a înecat în zona epavei din Costineşti

Sâmbătă am intervenit la şapte pacienţi înecaţi – patru la Neptun, unu la Eforie Sud, unu la Eforie Nord și unul la Costineşti. Cei patru pacienţi de la Neptun, trei adulți și un copil, au fost transportaţi la Spitalul Mangalia. Un pacient de la Eforie Sud, copil, a fost asistat, pentru că părinții au refuzat tranportul acestuia la spital, starea acestuia era bună.

Citeşte şi TRAGEDIE în Timiş. O fetiţă de 5 ani s-a înecat la scăldat

Pacientul de la Eforie Nord, tot copil, a fost adus la Spitalul Judeţean. În cazul celui de la Costineşti, un tânăr de 25 de ani, a fost făcut protocolul de resuscitare dar a fost declarat decedat, din păcate nu s-a mai putut face nimic„, au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă.