TRAGEDIE la Mamaia: Un bărbat din Bucureşti şi fetiţa lui de 5 ani s-au ÎNECAT în mare

Un bărbat de 35 de ani şi fetiţa lui de 5 ani s-au înecat în mare. Tragedia a avut loc, miercuri dimineaţa, la Mamaia.  Bărbatul a fost scos din apă, însă a murit în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. Fetiţa a fost găsită şi ea la două ore de scafandri, fiind declarată moartă după manevrele de resucitare efectuate de medici.

30 iul. 2014, 08:39
TRAGEDIE la Mamaia: Un bărbat din Bucureşti şi fetiţa lui de 5 ani s-au ÎNECAT în mare

Bărbatul, de 35 de ani, din Bucureşti, a intrat în apă cu fiica lui, de 5 ani, dar nu au mai ieşit la mal. Potrivit replicaonline.ro, soţia a sunat la 112, la faţa locului ajungând cadrele medicale ale Ambulanţei şi oamenii legii.

Bărbatul a fost scos la mal, iar medicii au încercat aproape o oră să îl resusciteze, însă a fost declarat decedat, sub privire îngrozite ale soţiei.

Fetiţa a fost găsită mai târziu de scafandri şi salvamari, aceasta fiind în stop cardio-respirator.

Medicii au încercat resuscitarea fetiţiei, dar a fost declarată decedată. După mai bine de două ore de stat în apă, şansele ca ea să îşi mai revină erau, practic, nule.

Incidentul a avut loc în zona Rex din Mamaia.

Salvamarii cred că tragedia s-a produs din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici. Fetiţa a intrat în apă cu tatăl său şi, la un moment dat, s-a răsturnat de pe bărcuţa gonflabilă şi a fost luată de valuri. Tatăl său a înotat după ea, încercând să o salveze, însă a fost tras la fund de curenţii puternici.

CITEŞTE ŞI Salvare miraculoasă, la Mamaia: Băiat de 19 ani, în comă, după ce a fost la un pas să moară înecat VIDEO