TRAGEDIE la nuntă: Mireasa şi-a văzut tatăl MURIND, în timp ce rostea discursul FOTO

O mireasă din Marea Britanie şi-a văzut tatăl murind de un atac de cord în timp ce acesta îşi rostea discursul la nunta ei - la doar câteva ore după ce a condus-o la altar.

RomaniaTV.net
25 sept. 2013, 17:21

Alan Bates, în vârstă de 65 de ani, şi-a petrecut ziua cu familia și prietenii sărbătorind căsătoria fiicei lui, Charlotte, cu Steve Galbraith, și s-a ridicat în picioare pentru a ţine un discurs oaspeților, la petrecerea care avea loc la Hotelul Craiglands în Ilkley, West Yorkshire, când s-a prăbușit la pământ, potrivit DailyMail.

Mireasa, Charlotte Galbraith, în vârstă de 36 de ani, a fost îndepărtată din camera unde a avut loc nefericitul incident, în timp ce oaspeţii, printre care se număra şi un pompier şi un asistent medical, au încercat să-i salveze viaţa lui Alan.

Charlotte, împreună cu noul ei soţ, Steve, şi fiica lor în vârstă de doi ani, Annabelle, au plecat de la nuntă și s-au grăbit la Spitalul Airedale, unde a fost dus tatăl ei.

Din păcate, medicii le-au spus că nu au mai putut face nimic pentru Alan.

Charlotte Galbraith, care a fost fotografiată cu tatăl ei, la nuntă, înainte de a muri, a declarat: „Cel mai important lucru este că tata m-a condus spre altar și a văzut cum ne-am căsătorit”.

VEZI ŞI Nuntă cu final tragic, în Australia: Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi după ce s-au împuşcat