Tragedie: O femeie a murit în Spania, la 10 zile după ce a mers la muncă, la cules de căpşune

O femeie din Dolj a plecat la muncă în străinătate, dar a murit după doar 10 zile în urma unei lovituri la cap. Familia nu are bani să aducă acasă trupul neînsufleţit şi cere disperată ajutor, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 15:16
Tragedie: O femeie a murit în Spania, la 10 zile după ce a mers la muncă, la cules de căpşune

Ioana Badi locuia la Craiova împreună cu soţul şi cei doi copii. Din cauza greutăţilor a decis să plece în Spania, la cules de căpşuni. Cu toţii sperau la o viaţă mai bună, dar nu a fost nici pe departe aşa. După nici două săptămâni, femeia a căzut din patul etajat în care dormea şi a murit.

„Seara când am vorbit cu ea la telefon râdea, glumea, mi-a spus că o doare spatele foarte rău, că e foarte greu”, a declarat Marian Badi, soţul femeii.

Femeia voia să mai stea câteva zile în Spania, să strângă bani pentru aniversarea zilei de naştere a fiului ei.

„Mi-a zis că, dă-mi un nume, să-ţi trimit 30 de euro, cu ce mai ai tu, să poţi să-ţi faci şi tu ziua. Şi i-am zis că nu, să nu-mi mai trimită niciun ban, să strîngă banii să poată să vină acasă”, a declarat fiul femeii.

Acum, pentru a o aduce acasă, rudele trebuie să plăteasca 4500 euro.

„Nu ştim cum să reuşim să strângem banii necesari pentru a o aduce acasă am făcut mai multe încercări prin anunţuri”, a declarat Mariana Bozdan, cumnata ei.

Rudele Ioanei au pus trei cutii pentru donatii la magazinele din cartier, dar deocamdată nu au strâns nimic.