TRAGEDIE: O tânără de 18 ani a murit în drum spre petrecerea de majorat VIDEO

Cea mai frumoază zi din viaţa unei adolescente s-a încheiat tragic. Fata de doar 18 ani a murit într-un cumplit accident, în drum spre petrecerea ei de majorat, care urma să aibă loc în Poiana Braşov. Fata era în maşină cu sora ei şi alţi trei prieteni. Cel care era la volan a făcut mai multe manevre periculoase până s-a izbit de un autobuz.

11 aug. 2014, 11:37
TRAGEDIE: O tânără de 18 ani a murit în drum spre petrecerea de majorat VIDEO

Cei cinci tineri care se aflau în maşina morţii se îndreptau spre Poiana Braşov, unde urmau să o sărbătorească pe fata care împlinise 18 ani, potrivit stirileprotv.ro. Petrecerea nu a mai avut loc. Şoferul de 21 de ani conducea cu viteză pe drumul plin de curbe. Martorii au spus că şoferul se întrecea cu o altă maşină. În timpul unei depăşiri, acesta a intrat direct într-un autobuz.

Şoferul avea viteză. Maşinile se întreceau, probabil, una după alta. Una a trecut, iar cealaltă s-a lovit de autobuz„, a declarat un martor la accident.

Fata de 18 ani era pe bancheta din spate, împreună cu sora ei mai mică şi o altă prietenă. Sărbătorita a murit pe loc, iar toţi ceilalţi tineri din maşină au ajuns la spital. Unchiul copilei, deputatul Ioan Ochi, a acceptat cu greu vestea cumplită.

Răniţi uşor au fost şi şoferul autobuzului şi cei doi pasageri.

Tânărul care a provocat accidentul este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

CITEŞTE ŞI: Culmea accidentului: Şofer băut, fără permis, care conducea pe contransens o maşină cu numere false