TRAGEDIE pe o şosea din Neamţ. Doi oameni au murit, cinci sunt în stare gravă

O tragedie s-a produs, sâmbătă dimineaţă, pe o şosea din Neamţ. Doi oameni au murit pe loc şi alţi cinci au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident cumplit, provocat de un şofer inconştient care a intrat pe contrasens pe linie continuă.

RomaniaTV.net
18 apr. 2015, 14:18
TRAGEDIE pe o şosea din Neamţ. Doi oameni au murit, cinci sunt în stare gravă

Un grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineață în satul Felești, comuna Dulcești, din judeţul Neamţ. Un autoturism Opel Vectra în care se aflau cinci persoane și un Volkswagen Golf 3 în care erau două persoane s-au ciocnit violent, după ce şoferul primei maşini a pătruns pe contasens, încălcând linia continuă de demarcaţie.

Dintre persoanele aflate în maşina care a cauzat accidentul, două au murit, iar o a treia a fost transportată la spital în stare foarte gravă, cu traumatism abdominal forte și leziuni de organe interne.

 

„Din primele cercetări a rezultat că autoturismul Opel, înmatriculat în Neamț, a pătruns pe contrasens pe fondul carosabilului umed, într-un sector de drum în aliniament, înainte de curbă și a intrat în coliziune VW, înmatriculat în Vaslui”, a declarat subcomisarul Constantin Irina din cadrul IPJ Neamț, potrivit mesagerulneamt.ro.

Toți pasagerii din autoturismul Opel erau angajați la un hotel din Piatra Neamţ şi mergeau spre Roman, unde trebuiau să servească la un eveniment. Șoferul vinovat de producerea accidentului avea 18 ani și luase permisul doar de o lună.