TRAGEDIE pentru o mireasă din Iaşi. Tatăl ei a murit exact în noaptea nunţii

Bărbatului de 50 de ani i s-a făcut rău în jurul orei 1. Mirii au chemat discret salvarea la restaurantul Diplomat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. "Din informaţiile din spital, victima avea antecedente medicale şi figura cu o boală cronică hepatică", spun oficialii SMURD. 

25 mai 2015, 09:39
TRAGEDIE pentru o mireasă din Iaşi. Tatăl ei a murit exact în noaptea nunţii

Momente şocante pentru doi miri din Iaşi, care şi-au unit destinele sâmbătă noap­tea la restaurantul unui hotel din Bucium, scrie zdi.ro. Tatăl miresei a de­cedat chiar în noaptea nunţii, sub ochii mirilor îndureraţi. Bucuria unei nunţi a fost um­brită de decesul socrului mic, care şi-a dat duhul chiar în tim­pul nopţii, cu puţine momente înainte de a fi servit tortul mi­resei.

Citeşte şi O superbă actriţă este virgină: „Mă păstrez pentru cel care-mi va fi soţ”

Momentele dramatice au avut loc sâmbătă noaptea, la restaurantul Hotelului Diplo­mat. În jurul orei 1, în timp ce invitaţii dansau, socrului mic i s-a făcut rău, iar mirii au che­mat o ambulanţă la faţa locului. Alexandru Grigore, în vâr­stă de 50 de ani, a fost resuscitat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

„Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a găsit un bărbat în vârstă de 50 de ani în stop cardio-respirator, care nu a răspuns la mane­vre­le de resuscitare iniţiate de colegii noştri. Din informa­ţiile din spital, victima avea antecedente medicale şi figura cu o boală cronică hepati­că”, a spus prof.dr. Diana Cim­poeşu, medic şef SMURD. Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medi­cină Legală pentru necropsie.