Tragedie în Rusia: Nouă copii morţi în coliziunea dintre un autocar şi un camion. Veneau de la un concurs de sporturi acrobatice VIDEO

Nouă copii cu vârste între 12 şi 14 ani şi doi adulţi au murit după ce autocarul în care se aflau a fost lovit de un camion. Copiii făceau parte dintr-o echipă de sporturi acrobaticecare se întorcea de la un concurd ce a avut loc într-un alt oraş.

04 dec. 2016, 15:49
Tragedie în Rusia: Nouă copii morţi în coliziunea dintre un autocar şi un camion. Veneau de la un concurs de sporturi acrobatice VIDEO

Tragedia s-a produs în regiunea Ural. Autocarul transporta 29 de copii şi trei adulţi care însoţeau grupul, pe ruta Hanti-Mansîz spre Tiumen, a informat poliţia locală.

La locul tragediei au venit zece ambulanţe care au transportat răniţii la spitale din zonele cele mai apropiate, a informat Vadim Simonenko, purtătorul de cuvânt al Serviciilor de Urgenţă locale.

Nu se cunoaşte deocamdată dacă şoferul camionului se numără printre persoanele decedate în urma accidentului. Imagini de la locul tragediei arată cele două vehicule ca fiind grav avariate.

„Autobuzul a derapat când camionul a intrat în coliziune cu acesta”, a declarat poliţia din zonă,citată de TASS.

Şoferul autobuzului a supravieţuit accidentului şi se află la spital, a mai informat aceeaşi sursă.Peste 20 de persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Declaraţia şoferului autobuzului va fi crucială pentru determinarea exactă a cauzelor accidentului.

În accidnt au mai fost implicate două autoturisme care circulau în acea zonă.

Coliziunea s-a produs în condiţii meteorologive nefavorabile. Anchetatorii investighează accidentul. Deocamdată, există informaţia potrivit căreia autocarul cu gimnaşti nu ar fi fost însoţit de o escortă a poliţiei, aşa cum ar fi trebuit.