TRAGEDIE! Tânăr de 17 ani, MORT într-un accident! INCREDIBIL: ce au descoperit POLIŢIŞTII

Un tânăr de 17 ani şi-a pierdut viaţa duminică în urma unui accident rutier produs pe DN 15 A, în localitatea Dipşa, iar alţi patru au fost răniţi, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Cei cinci tineri se aflau într-o maşină care s-a izbit de un cap de pod.

26 aug. 2018, 15:58

Tânărul de 17 ani a fost declarat decedat la locul accidentului, după ce manevrele de resuscitare au eşuat, iar ceilalţi patru au fost preluaţi de echipajele SMURD şi ale Ambulanţei şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, autoturismul implicat în accident era condus de un tânăr de 24 ani, din localitatea Viile Tecii, care avea permisul suspendat.

Din primele date, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei excesive şi neadaptate într-o curbă, ceea ce a făcut ca autoturismul să părăsească partea carosabilă, să lovească un cap de pod şi să se răstoarne. Şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Traficul pe DN 15A, în zona în care s-a produs accidentul, s-a desfăşurat cu greutate, pe un fir alternativ. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Sursa foto: bistriteanul.ro.