TRAGEDIE. Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat, în glumă, un coleg

Magistraţii Tribunalului Olt au admis cererea procurorilor de arestare preventivă a unui bărbat acuzat de omor, după ce în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla la locul de muncă, el a aprins focul în apropierea unui coleg stropit cu spirt şi acesta a murit la spital din cauza arsurilor suferite.

26 aug. 2014, 16:33
TRAGEDIE. Un bărbat a fost arestat după ce a incendiat, în glumă, un coleg

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Iulian Nicolae, a precizat că în ziua de 11 august, în timp ce se aflau la serviciu, la Compania de Apă Olt (CAO), un bărbat l-a stropit pe unul dintre colegi cu spirt, în glumă, iar un altul a aprins focul cu o brichetă în preajma celui stropit cu alcool sanitar. Vaporii de alcool din aer au luat foc şi flacăra a ajuns la hainele stropite cu spirt, scrie Agerpres.

În urma incidentului bărbatul incendiat a ajuns la spital cu arsuri de gradul II şi III şi a murit în data de 18 august din cauza leziunilor suferite.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt care a dispus luni reţinerea celui care a aprins focul. Procurorii au solicitat marţi Tribunalului Olt arestarea preventivă a celui care a aprins focul. Solicitarea procurorilor a fost admisă şi bărbatul este cercetat în stare de arest preventiv.

Incidentul este cercetat şi de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt.

Citeşte şi Un bărbat şi-a dat foc în centrul Capitalei