TRAGEDIE URIAŞĂ! Un fotbalist ROMÂN s-a aruncat în FAŢA TRENULUI

Ionuţ Radu, în vârstă de 21 de ani, nu s-a prezentat la ultimele partide ale echipei sale, Voinşa Cârligele, pe fondul depresiei în care intrase din cauza despărţirii de fata pe care o iubea. Marţi dimineaţă, fotbalistul s-a aruncat în faţa trenului!

21 oct. 2014, 16:22

Potrivit Poliţiei din Vrancea, angajaţii CFR Focşani au sesizat, în această dimineaţă, faptul că în comuna Goleşti, la trecerea la nivel cu calea ferată, o persoană a fost lovită mortal de un tren. La faţa locului a fost identificat cadavrul lui Ionuţ, 21 ani, din comuna Cârligele, iar din primele verificări s-a stabilit că acesta s-a aruncat intenţionat în faţa trenului, scrie Libertatea.

Iubita fotbalistului spune că nu cunoaşte motivul pentru care tânărul şi-a pus capăt zilelelor fără explicaţii.

„Nu mai pot de durere şi de suferinţă. Numai Dumnezeu ştie durerea mea şi numai el înţelege! El este singurul care ştie cât de mult ne iubeam. Mi-ai promis că mă faci mireasă… Vei rămâne veşnic în inima mea, mă rog la Bunul Dumnezeu să îmi dea putere, să fiu tare, iar ţie să îţi liniştească sufleţelul chinuit, dragostea mea. Dumnezeu să te ierte, Iubirea mea!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Ionuţ Radu de iubita acestuia.