TRAGEDII în Constanţa. 11 persoane, între care 3 copii, rănite în urma a două accidente produse la interval de o oră VIDEO

Unsprezece persoane, între care şi trei copii, au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa luni după-amiază, în urma a două accidente rutiere produse la interval de o oră, pentru scoaterea dintr-un autoturism avariat a unuia dintre răniţi fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

17 apr. 2017, 17:20

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină, luni, în jurul orei 15.30, pe DN 3, în localitatea Murfatlar, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, un BMW şi o Dacie Logan, la faţa locului deplasându-se trei ambulanţe, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Medicii au decis transportarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a şoferiţei autoturismului BMW, în vârstă de 23 de ani, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral şi hematom subcutanat, şi a şoferului din Dacia Logan, în vârstă de 30 de ani, care acuza un traumatism cranian şi cefalee, scrie news.ro.

La spital au mai ajuns doi copii din Dacia Logan, un băiat de opt luni şi o fetiţă de doi ani şi jumătate, împreună cu mama lor.

După aproximativ o oră, echipajele medicale au intervenit la un alt accident produs tot pe DN3, între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia de Sus şi în care au fost implicate două autovehicule.

La faţa locului au ajuns două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, două echipaje SMURD, precum şi un echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea, care a intervenit pentru scoaterea şoferului uneia dintre maşini, care avea picioarele prinse sub bordul autoturismului.

În urma accidentului, au fost răniţi o femeie de 68 de ani, şoferul rămas încarcerat, un copil de patru ani şi două femei, toţi pasageri într-un singur autoturism, dar şi şoferul din cealaltă maşină implicată. Răniţii au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Citeşte şi Accident provocat de o ambulanţă în Bacău. Trei persoane au ajuns la spital