TRAGEDII pe şosea, la Suceava. Doi morţi şi cinci răniţi, în urma unor accidente cumplite VIDEO

Două accidente extrem de grave au avut loc în judeţul Suceava. Un tânăr de 25 de ani a murit pe loc după o manevră la limită făcută chiar de soţia lui. De asemenea, în localitatea Iacobeşti un alt bărbat a murit, iar patru persoane au ajuns la spital, după o depăşire neregulamentară.

02 aug. 2014, 05:36
TRAGEDII pe şosea, la Suceava. Doi morţi şi cinci răniţi, în urma unor accidente cumplite VIDEO

Trei accidente grave s-au produs în aceeaşi zi, la Suceava. Potrivit România TV, unul s-a produs la ieşirea din Dumbrăveni. O tânără de 20 de ani şi soţul ei se întorceau din Anglia şi mergeau la Botoşani. Femeia a încercat să depăşească o coloană de maşini, însă nu a observat că de pe contrasens venea o autocisternă. Cele două autovehicule s-au izbit frontal. Soţul ei, de doar 25 de ani, nu a mai avut nicio şansă. Impactul a fost atât de puternic, încât roţile autocisternei s-au rupt iar mastodontul s-a oprit la intrarea într-o benzinărie. Tănăra şi şoferul cisternei au fost grav răniţi.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV pe DN1: Doi morţi şi un rănit grav

Un alt accident grav a avut loc în localitatea Iacobeşti. Un şofer de 22 de ani a făcut o depăşire neregulamentară şi a intrat în altă maşină. Tânărul a fost rănit grav, însă celălalt şofer a murit pe loc.

La Horodnic de Jos, trei persoane au fost rănite după ce o şoferiţă a virat într-o intersecţie fără să semnalizeze şi a fost izbită de maşina din spate. O femeie de 78 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava. Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.