Tragerea la sorţi Liga Campionilor: REAL – JUVENTUS, regal fotbalistic în sferturile Champions League

Tragerea la sorţi Liga Campionilor LIVE VIDEO: Cele opt echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor aşteaptă acum tragerea la sorţi de vineri. Evenimentul de la Nyon va putea fi urmărit pe RomaniaTV.net.

16 mart. 2018, 09:09
Tragerea la sorţi Liga Campionilor: REAL – JUVENTUS, regal fotbalistic în sferturile Champions League

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, o va întâlni pe Juventus Torino, finalista ultimei ediţii, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri la Nyon.

Anul trecut, pe 3 iunie, Real Madrid se impunea la Cardiff cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (două), Casemiro şi Asensio, în timp ce pentru torinezi înscria Mandzukic.

FC Barcelona, o altă favorită la câştigarea trofeului, o va înfrunta în sferturi la AS Roma, echipa lui Bogdan Lobonţ. Bilanţul meciurilor direct reflectă echilibrul, cu o victorie de fiecare parte şi două egaluri.

A treia echipă spaniolă din sferturi, Sevilla, va primi replica formaţiei germane Bayern Munchen.

Sferturile de finală ale Ligii Campionilor propun şi un duel englezesc, între Liverpool şi liderul din Premier League, Manchester City.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul atacant Andrei Şevcenko, actualul selecţioner al Ucrainei şi ambasadorul finalei competiţiei.

Partidele din prima manşă se vor juca pe 3 şi 4 aprilie, iar cele din retur vor avea loc pe 10 şi 11 aprilie.

Finala se va desfăşura în data de 26 mai, pe Stadionul Olimpic din Kiev.UPDATE programul sferturilor în Liga Campionilor:

Barcelona – AS Roma

Sevilla – Bayern Munchen

Juventus – Real Madrid

Liverpool – Manchester City

Manșele tur se vor disputa pe 3 și 4 aprilie. Meciurile decisive vor avea loc o săptămână mai târziu, pe 10 și 11 aprilie. Finala competiției se joacă pe 26 mai, la Kiev. 

Tragerea la sorţi Liga Campionilor LIVE VIDEO: Avem, aşadar, tabloul complet al echipelor calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cu trei cluburi calificate în această fază, Spania este din nou regina competiţiei. La polul opus este Anglia, care a avut cinci echipe în optimi, însă doar două au mers mai departe.

LIVE ONLINE TRAGEREA LA SORTI PE UEFA.COM

Tot două echipe au şi italienii, în timp ce nemţii sunt reprezentaţi doar de liderul din Bundesliga, Bayern Munchen. Meciurile tur din sferturile de finală vor avea loc pe 3 şi 4 aprilie, în timp ce partidele retur vor avea loc o săptămână mai târziu.

Aşadar, nu rataţi tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, vineri, de la ora 13:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE ONLINE pe RomaniaTV.net.

 
Echipele calificate în sferturile de finală:
 
FC Barcelona (Spania)
Bayern München (Germania)
Juventus (Italia)
Liverpool (Anglia)
Manchester City (Anglia)
Real Madrid (Spania, deţinătoarea trofeului)
Roma (Italia)
Sevilla (Spania)