TRAGIC. Una din surorile din judeţul Olt, spânzurate de tatăl lor, a fost vedetă într-un show TV VIDEO

O crimă odioasă a zguduit întreaga ţară la sfârşitul săptămânii trecute, după ce un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Olt, şi-a omorât cele două fiice, în vârstă de 9, respectiv, 15 ani, iar apoi s-a spânzurat.

30 mart. 2015, 14:04
TRAGIC. Una din surorile din judeţul Olt, spânzurate de tatăl lor, a fost vedetă într-un show TV VIDEO

Două surori au ajuns victimele propriului tată şi au avut parte de un final tragic, scrie spynews.ro. Cele două fete au trăit clipe de coşmar atunci când şi-au văzut propriul tată cum pune la cale un plan odios, pentru a se răzbuna pe mama fetelor, care luase decizia de a se despărţi de el.

Citeşte şi ULTIMUL MESAJ al Claudiei, fata spânzurată de tată: „Nu sunt singur…”

Claudia şi Marina erau două fete extrem de talentate şi care se afirmaseră la competiţii şi show-uri muzicale televizate, încă de la o vârstă fragedă. Sora mai mare, Claudia, în vârstă de 15 ani, a avut ocazia de a cânta în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii „Poftiţi pe la noi”, a cărui gazdă este Nea Mărin.

„Sper să faca asta toată viaţa. Părinţilor le place ce fac şi mă susţin. Prima dată mi-a fost frică, dar apoi, când am văzut reacţia publicului, nu am vrut să mă mai dau jos de pe scenă”, povestea Claudia, în culisele Antena 1.

Citeşte şi DETALII ÎNFIORĂTOARE despre moartea fetiţelor din Olt. Fiica cea mare s-a LUPTAT cu tatăl său pentru a SCĂPA

Tatăl celor două surori a comis odioasa crimă la doar câteva zile după ce a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie. El a fost internat de către familie, după ce a încercat să se sinucidă, în urma despărţirii de mama fetelor.

Claudia şi Marina au fost îmbrăcate în costume populare şi conduse, astăzi, pe ultimul drum, de către familia îndurerată.