Traian Băsescu, ironic la adresa Alinei Gorghiu: Cu ce se ocupă? Cum o cheamă? E politician?

Traian Băsescu a atacat-o, din nou, joi seară, pe şefa liberalilor Alina Gorghiu. Într-o emisiune, la România TV, Băsescu a spus despre Gorghiu că este "o fiinţă cu tupeu", care atunci când acuză PMP că va face alianţă cu PSD, după alegerile din 11 decembrie, uită istoria recentă. Băsescu a reamintit momentele în care PNL s-a alăturat PSD în campania de suspendare a sa din funcţia de şef de stat.

08 dec. 2016, 20:15
Traian Băsescu, ironic la adresa Alinei Gorghiu: Cu ce se ocupă? Cum o cheamă? E politician?

Dânsa (n.r. – Alina Gorghiu) cu ce se ocupă? Cum o cheamă? Gorghiu? E politician? Ca nivel de politician, doamna este atât de jos, încât aş cobori mult prea jos ca să îi dau replici acestei doamne. Mă uit la tupeul acestei fiinţe. Ea vine din partidul care ţipa în 2007, alături de PSD, suspendarea lui Băsescu. Vine din partidul care la alegerile din 2009 se gudura pe lângă Geoană. Dânsa se gubura pe lânga Geoană şi l-a susţinut în turul doi. Vine fiinţa asta diafană din partidul care în 2012 participai împreună cu Crin Antonescu şi cu Victor Pontai la suspendarea preşedintelui. Cât tupeu trebuie să ai că să vorbeşti despre alianţa lui Băsescu cu Dragnea, uitând istoria recentă. Cred că fiinţa are o problemă„, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Şeful PMP a crede că PNL va face alianţă cu PSD, după alegerile parlamentare. „Dacă doamna Gorghiu nu vrea ca PNL să facă alianţă cu PMP, o să facă exact cum a făcut la locale. Ştiti ce au făcut la locale? Au spus „nu facem alianţă cu PMP” şi au pierdut trei consilii judeţene: Timiş, Caraş şi Maramureş. Mă tem că se va face o alianţă între PSD şi PNL„, a conchis Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu o atacă pe Alina Gorghiu: O arogantă liberală. Respingerea alianţei cu PMP vine din prostie