Traian Băsescu, la căpătâiul lui Florin Cioabă VIDEO

Traian Băsescu şi-a luat adio de la Florin Cioabă. Şeful statului a stat la căpătâiul lui Florin Cioabă aproximativ 15 minute. La plecare, şeful statului nu a dorit să facă nicio declaraţie, dar nu a ratat momentul să dea mâna cu rudele şi apropiaţii celui autointitulat regele romilor. În prealabil, preşedintele a trimis o coroană de flori la sicriul regelui romilor cu mesajul "Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu".

RomaniaTV.net
21 aug. 2013, 12:19

Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, la locuinţa din Sibiu a familiei Cioabă, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o maşină spre casa familiei Cioabă. Înainte de sosirea preşedintelui Băsescu, la reşedinţa familiei Cioabă a fost adusă o coroană din garoafe roşii alături de mesajul „Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu”.

Şeful statului a fost primit cu urale la reşedinţa familiei Cioabă: „Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot”. Şeful statului nu a dorit să dea declaraţii presei la intrarea în curte, a intrat direct în camera unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioabă.

După câteva minute, şeful statului a ieşit din casa familiei Cioabă şi nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Dorin Cioabă a declarat, miercuri, că familia sa face toate demersurile ca Florin Cioabă să fie înmormântat vineri, chiar dacă lucrările la cavou nu vor fi finalizate şi că la funeralii sunt aşteptaţi foarte mulţi oameni din străinătate, dar şi Traian Băsescu.

„Noi ne aşteptăm să vină domnul preşedinte. Este bine venit. El a vut o relaţie mai specială cu tatăl meu şi dacă consideră că prietenia aceasta trebuie încheiată în modul acesta, atunci să vină să îşi ia rămas bun de la tatăl meu. Cu cel mai mare drag, întreaga comunitate îl aşteptă”, a declarat Dorin Cioabă.

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă a fost adus, în noaptea de marţi spre miercuri, la reşedinţa familiei din municipiul Sibiu. Fiul Daniel şi zeci de romi l-au aşteptat la aeroport. Sicriul a fost preluat de o maşină mortuară şi dus la o capelă din Bucureşti acolo unde a fost mutat într-un sicriu model american şi îmbrăcat într-un costum Armani. Corpul neînsufleţit a ajuns apoi la Sibiu, iar înmormântarea va avea loc vineri.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.