Traian Băsescu, asaltat de mesaje şi telefoane după ce şi-a făcut numărul public: „Sună întruna” VIDEO

Traian Băsescu vorbeşte non-stop la telefon de când şi-a făcut numărul public. Nici măcar conferinţele de presă nu le mai ţine liniştit, informează România TV.

10 oct. 2015, 16:38
Traian Băsescu, asaltat de mesaje şi telefoane după ce şi-a făcut numărul public: „Sună întruna” VIDEO

Sună întruna. Riscul e că sunt şi foarte multe apeluri nepreluate, în timp ce vorbesc sună şi alţii. Este un exerciţiu pe care vi-l recomand tuturor. Vorbesc mai bine de 24 de ore cu oricine vrea să sune. E un exerciţiu pe care orice om politic trebuie să îl facă„, a declarat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a recunoscut indirect însă că totul a fost o strategie.

Cei cu care vorbesc sunt impresionaţi că nu i-ai păcălit şi e număr corect şi stai de vorbă cu ei cât îţi permit condiţiile. Că pe urmă îţi schimbi numărul de telefon este altceva„, a spus Băsescu.

Băsescu se lăudă că a primit mii de sms-uri şi sute de apeluri.

Şi cele trei care au fost negative, au fost foarte decente. Spre exemplu, a fost o doamnă bibliotecară care mi-a reproşat reducerea salariului cu 25 la sută pe perioadă temporară şi mi-a spus că asta a făcut să aibă pensie mai mică. Cred că au fost peste o mie de persoane cu care am vorbit, dar dacă vă uitaţi să vedeţi câte sute, mii deja de mesaje„, a spus fostul preşedinte al României.

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a înscris, vineri, în PMP şi a postat, pe pagina de Facebook, adeziunea pe care a semnat-o. Documentul conţine inclusiv numerele de telefon, la care poate fi contactat fostul preşedinte.

Citeşte şi Cine vrea să îl SUNE pe Traian Băsescu. Fostul preşedinte şi-a făcut public numărul de mobil