Traian Băsescu: Au vrut să ştie ce face fiica mea în dormitor, a avut parte de o supraveghere sălbatică

Traian Băsescu a avut un atac la adresa procurorilor, pornind de la subiectul arhivei SIPA. Fostul preşedinte a făcut, în exclusivitate la România TV dezvăluiri incredibile din dosarul fiicei sale.

RomaniaTV.net
28 mai 2017, 19:17
Traian Băsescu: Au vrut să ştie ce face fiica mea în dormitor, a avut parte de o supraveghere sălbatică

Potrivit fostului preşedinte, fiica sa Ioana „a avut parte de o supraveghere sălbatică”, iar cererea a fost semnată chiar de Laura Codruţa Kovesi. Băsescu spune că a avut întotdeauna un respect deosebit pentru judecători, spre deosebire de procurori, care „unii sunt defecţi, scriu editoriale” în loc de rechizitorii. Respectul său pentru judecători a fost însă spulberat de judecătorii care au semnat mandatul de supraveghere a fiicei sale.

„L-aş întreba pe Dănileţ cum a fost când fiicei mele i s-a pus microfon sub pat? Fiica mea a fost la un pas să dea afară o femeie care venea să facă curăţenie de două ori pe săptămână. A găsit uşa descuiată şi femeia se jura că nu a lăsat-o descuiată. După ce am văzut mandatul de supraveghere totală semnat de alţi corifei ai anticorupţiei, Şelaru şi alţii, pe care i-am văzut şi umili, mi-am dat seama”, a declarat Băsescu la România TV

Fostul preşedinte a afirmat că Danileţ este un judecător tânăr, cu deschidere, „deşi m-a dezamăgit. „Cum, mă, voi, judecătorii, care daţi mandat să se intre în sufletul oamenilor, spuneţi că despre voi nu trebuie să se ştie? Dacă despre fiica mea aţi vrut sp ştiţi ce face în dormitor, ce face în biroul de notar, de ce să nu se ştie despre voi?”, a mai afirmat Băsescu.

„Aceşti oameni care spun ‘în viaţa noastră să nu se bage nimeni’ ei ce fac cu vieţile altora?”, a mai afirmat Băsescu.

Fostul preşedinte s-a mai plâns că la trei luni după ce a plecat de la Cotroceni avea toată familia urmărită penal. „Cred că au urmărit izolarea mea de politică. Văd pe pielea mea. I-au trimis nepotului instigatori antrenaţi. Ana Maria Pătru a fost întrebată de Băsescu, Udrea şi Elena Băsescu”, a mai declarat Băsescu.