Traian Băsescu: Care este Grindeanu cel adevărat?

Președintele PMP, Traian Băsescu, a scris joi pe Facebook că la instalarea în funcția de premier a văzut un Sorin Grindeanu "slugarnic", iar în conferința de presă de miercuri seară a văzut un Grindeanu "stăpân pe el" și întreabă care este "cel adevărat?".

RomaniaTV.net
15 iun. 2017, 20:38
Traian Băsescu: Care este Grindeanu cel adevărat?

„La instalarea în funcție, am văzut un Grindeanu care se comporta slugarnic față de Dragnea și PSD. Aseară, în conferința de presă, am văzut un Grindeanu stăpân pe el și care îi pune abrupt problema demisiei lui Dragnea, dar arată și problemele de funcționare ale PSD. Oare care este Grindeanu cel adevărat? Grea dilemă”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Tot joi, Traian Băsescu anunţa că Partidul Mişcarea Populară nu va susţine PSD în Parlament şi nici nu intenţionează să intre la guvernare alături de formaţiunea condusă de Liviu Dragnea.

Traian Băsescu a explicat că zvonurile lansate de mass-media cu privire la o posibilă înţelegere între PMP şi PSD sunt „dezinformări”.

„Aviz amatorilor interesaţi de dezinformare. PMP nu va face nicio alianţă de susţinere parlamentară şi nici alianţă de guvernare cu PSD-ul. Prezentul mesaj este urmare a zvonurilor lansate în mass media”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Mesajul liderului PMP vine după ce au apărute informaţii pe surse că PSD ar putea coopta PMP la guvernare oferindu-i lui Eugen Tomac, preşedinte executiv al formaţiunii, o funcţie în viitorul Guvern.

Tomac a infirmat că aceste informaţii, spunând că nu a avut discuţii cu nimeni pe acest subiect şi a precizat că PMP nu va vota la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.