Traian Băsescu, critici DURE la adresa lui Gabriel Liiceanu: A avut un discurs PATETIC

Traian Băsescu a analizat modul în care Gabriel Liiceanu a prezentat situația din România în cadrul Comisiei LIBE din Parlamentul European. Fostul preşedinte spune despre fostul său aliat că a avut un discurs patetic, fără substanță juridică.

RomaniaTV.net
24 mart. 2017, 21:09
Traian Băsescu, critici DURE la adresa lui Gabriel Liiceanu: A avut un discurs PATETIC

Traian Băsescu l-a criticat dur pe Gabriel Liiceanu pentru discursul de la Comisia LIBE din Parlamentul European, subliniind că acesta nu cunoaște legea, deși a vorbit despre acte juridice ale guvernului.

„A fost un discurs patetic, fără argumentație juridică. Un cetățean trebuie să aducă argumente, dacă se duce acolo, în Parlamentul European. Se presupune că cei care merg acolo cunosc legea. Nu au făcut referire nici la Constituția România, nici la deciziile CCR. Au ascuns elemente importante, cu care s-a dus ministrul Justiției. Cei care au audiat, au știut pe cine au în față. Au știut că au un constituționalist de excepție. A arătat că una din părți nu e pregătită să-și susțină cauza. Dacă mă consultau, le dădeam niște idei.”, a declarat, vineri seara, Traian Băsescu la B1 TV.

Citeşte şi Liderul PSD Liviu Dragnea: Mă gândesc serios să depun plângere penală împotriva lui Liiceanu