Traian Băsescu: E exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei. Stânga nu are cum să piardă localele

Traian Băsescu a făcut o analiză a şanselor partidelor în alegerile locale din 2016. Fostul preşedinte, în prezent lider al Mişcării Populare, admite că formaţiunea pe care o conduce nu are mari şanse în alegeri şi spune că "stânga" nu are cum să piardă primăriile.

RomaniaTV.net
10 mart. 2016, 21:38
Traian Băsescu: E exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei. Stânga nu are cum să piardă localele

Traian Băsescu a apreciat că liberalii nu au nicio şansă la Primăria Capitalei cu Ludovic Orban candidat.

„E exclus ca liberalii să câştige Primăria Capitalei, dacă merg aşa cum sunt acum: cu Orban şi cu steagul Brătienilor în frunte. Aşa cum sunt lucrurile acum – şi am văzut şi disputa Gorghiu cu Predoiu – stânga câştigă tot Bucureştiul. Eu am pe cine pune să stea la masă, dacă eu nu pot sta la masă îl am pe Tomac. Mi-e greu, dar ca om politic realizez că stânga nu are cum să piardă”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

„Liberalii au plecat de la guvernare de fraieri. A fost un pas tactic bine gândit de Ponta, sigur, sacrificând partidul. Dar pentru el, personal, a fost un pas bun. Însă, revenind la dreapta, aşa cum este acum şi în ceea ce mă priveşte, nu ştiu dacă am tentaţia unor iniţiative. E cam devreme să ne gândim la o victorie la Primăria Capitalei. Obiectivul meu e ca PMP să obţină 10-12%”, a adăugat fostul preşedinte.