Traian Băsescu: E prima dată în viaţă când mă trezesc fără griji. Singura mea grijă e situaţia Elenei Udrea

Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că savurează la maximum faptul că "pentru prima dată în viaţă" se trezeşte dimineaţa fără griji. Totuşi, fostul preşedinte a admis că îl îngrijorează situaţia Elenei Udrea, urmărită penal pentru fapte de corupţie în dosarele Microsoft şi "Gala Bute".

24 feb. 2015, 21:19
Traian Băsescu: E prima dată în viaţă când mă trezesc fără griji. Singura mea grijă e situaţia Elenei Udrea

Traian Băsescu a declarat că se simte „extraordinar de bine” de când nu mai este preşedintele României. „Este prima dată în viaţa mea când dimineaţa nu mă trezesc cu grijă. Cât am fost comandant dormeam cum dormeam, dar mă trezeam cu grija pentru navă şi pentru e0hcipaj, iar în administraţie şi ca preşedinte am avut foarte multe griji. (…) Acum am o singura grija: ce evolutii va avea situatia Elenei Udrea, in rest copii sunt sanatosi, nepotii sunt bine, e totul in neregula. Daca va fi condamnata nu voi avea ce sa fac. Ce sa fac, sa fac alta justitie?”, a spus fostul şef de stat.

Traian Băsescu: Nu am abandonat-o pe Elena Udrea. Vorbim zilnic şi am vizitat-o în arestul la domiciliu

Eu sper să nu fie condamnată, pentru că este cea mai mare investiţie politică pe care am făcut-o„, a menţionat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a precizat că în timpul mandatului de preşedinte nu a primit informaţii de la SRI privind implicarea Elenei Udrea în dosarele Microsoft şi Gala Bute sau la felul în care a evoluat relaţia dintre fratele său, Mircea Băsescu, şi clanul lui Bercea Mondial.