Traian Băsescu: Fiţi Prim Ministru, domnule Tudose, nu găinar de Brăiliţa! Doamnă ministru Carmen Dan, demisionaţi!

Publicat: Miercuri, 10 Ianuarie 2018 22:05 // Actualizat: Miercuri, 10 Ianuarie 2018 22:05 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu are o reacţie dură în scandalul momentului, privind presiunile pentru demisia ministrului de Interne Carmen Dan. El îi acuză pe Liviu Dragnea şi Mihai Tudose îşi duc lupta politică folosindu-se de o femeie şi îi cere ministrului de Interne să-şi dea demisia pentru a nu mai fi la mijloc în acest joc.

"Domnule Prim Ministru Tudose,

Spre ştiinţă : Liviu Dragnea
Spre ştiinţă : Doamna Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan este femeie.

A da bătălia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demn pentru un Prim Ministru. Iar dacă acel ministru este femeie, jocul umilinţei vă descalifică iremediabil.

Un Prim Ministru are instrumentul instituţional al solicitării de revocare adresată Preşedintelui României.

Fiţi Prim Ministru domnule Tudose, nu găinar de Brăiliţa. Cereţi instituţional revocare ministrului Carmen Dan şi închideţi jocul. Fără umilirea ministrului internelor, fără jocuri politice pe seama Poliţiei Române.

La consecinţele mutării bătăliei politice din PSD pe spinare Poliţiei Române v-aţi gândit domnule Prim Ministru ? Dar tu Dragnea te-ai gândit ?

Nemernicilor, sunteţi în stare să distrugeţi instituţii vitale ale statului în setea voastră de putere.

PS – Doamnă ministru Carmen Dan, daţi o lecţie lui Dragnea şi lui Tudose şi demisionaţi. Aceşti doi politicieni vă folosesc în bătălia lor dusă la cel mai jos şi stupid nivel. Arătaţi-le că din trei, singurul bărbat sunteţi dumneavoastră", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seară că va accepta demisia ministrului de Interne Carmen Dan, dacă aceasta şi-o va înainta.

Citeşte şi: Premierul Mihai Tudose: Accept demisia lui Carmen Dan, dacă şi-o dă

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Carmen Dan Liviu Dragnea Mihai Tudose Traian Băsescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 ian 10:54
Răspunde | Votează email 1 email
DEACU
Alo, dumnule Basescu daca eu sunt din Brailita asta inseamna ca sunt gainar??!!! masurati-va cuvintele . Prin aceste afirmatii jigniti mai multa lume. Nu vreau sa spun si eu lucruri urate despre dumneavoastra. Noi cei din Braila suntem crescuti cu bun simt.Daca credeti ca aveti asa ceva ..... lasati pe altii sa faca in tara noastra ce nu ati reusit sa faceti dumneavoastra.
1
EUR
4.6495
RON
11 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H