Traian Băsescu, huiduit de protestatari, la cununia fiicei sale VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 11:45 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 12:56 // Sursa: RTV.net

Cununia civilă va rămâne, fără îndoială, o amintire neplăcută a Elenei Băsescu. Peste 200 de oameni strânşi în faţa Primăriei Sectorului 2 l-au huiduit pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care a sosit, la braţ cu fiica sa. Oamenilor nu le-a păsat de momentul special din viaţa Elenei şi au strigat "Demisia" sau "Hoţii". Nici sosirea familiei mirelui nu a fost lipsită de incidente. Şi acestora oamenii le-au strigat "hoţii" şi i-au huiduit. O parte din oameni strânşi în faţa Primăriei Sectorului 2 l-au aplaudat, însă, pe preşedinte, după cununie.

Preşedintele Traian Băsescu, fiica sa Elena, dar şi familia mirelui au fost huiduiţi, sâmbătă, şi la intrarea şi la ieşirea din sediul Primăriei Sectorului 2 unde a fost oficiată cununia civilă a mezinei familie prezidenţiale.

Traian Băsescu a sosit împreună cu soţia şi cu fiica lui Elena, moment în care câteva zeci de persoane care s-au adunat în faţa Primăriei i-au huiduit şi au strigat "Demisia!" şi "Jos Băsescu". VEZI CE LE-A RĂSPUNS TRAIAN BĂSESCU

Iubitul Elenei, Bogdan Ionescu, a sosit la primărie cu puţin timp înaintea acesteia însoţit de mama sa. Nici ei nu au scăpat de furia oamenilor care le-au strigat "hoţii".

Pe de altă parte, la Primărie au venit şi persoane care erau curioase s-o vadă pe Elena Băsescu sau care au vrut să îi felicite pe miri şi să le ofere flori. În zonă, câteva zeci de poliţişti şi jandarmi au format un cordon în faţa mulţimii, iar traficul rutier pe alee din faţa primăriei a fost întrerupt.

După cununia civilă care a durat 9 minute, preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au ieşit primii din sediul Primăriei. Preşedintele a aruncat mulţimii un trandafir alb şi a ţinut să salute lumea care îl huiduia. A urcat apoi în maşină, fără a face nicio declaraţie.

La scurt timp, au ieşit din sediul primăriei Sectorului 2 şi Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. Nici ei nu au făcut declaraţii şi s-au îndreptat direct spre maşină, timp în care unele persoane prezente la faţa locului au huiduit. Au fost însă şi persoane care au aplaudat şi le-au adresat urări de "casă de piatră" mirilor.

O parte a persoanelor care au huiduit la sosirea lui Băsescu spun că sunt din rândul celor care au protestat împotriva preşedintelui şi la Universitate şi la Palatul Cotroceni.

Înainte de sosirea familiei Băsescu la Primăria Sectorului 2, între protestatari şi câţiva simpatizanţi ai preşedintelui, aflaţi şi ei în zonă, a izbucnit un conflict. Taberele au avut mai întâi un schimb de replici, după care doi bătrâni au început să se îmbrâncească. Conflictul a fost întrerupt după intervenţia poliţiştilor locali.

17 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 sep 16:42
Răspunde | Votează email 0 email
Iacob
Barbosu care flutura tricolorul este 100% platit sa participe la toate actiunile contra traian si pro usl. la spitalul de urgenta a fost prezent(caz adrian nastase)., la universitate este zilnic( se urca pe statui)., la cotoceni seara de seara ., a fost si la biserica si la primaria sector 2 ., oare ce om simplu ar cunoaste toate aceste locuri de aceea sunt suspiciuni ca o parte din manifestanti sunt platiti de voiculescu ori altcineva si condusi spre directii indicate anume., pe langa barbos daca analizati numai imaginile din arhiva rtv ori alte tv. veti mai gasi vre-o 4,5 persoane.
02 sep 00:54
... Cum cununia civilă a fost umbrită de protestele a peste 200 de oameni, la cununia religioasă dispozitivele de pază au fost mărite. Mai mulţi agenţi au asigurat pază în...
01 sep 23:24
Răspunde | Votează email 1 email
GICU
da , intradevar cu o adevarata logistica transmisa pas cu pas din studiourile de televiziune, unde erau coordonatorii ,liderii de sindicat a trupelor de jandarmi si de politie si transmitea-u pas cu pas desfasurarea celor din strada ... cei care de drept ,,,tre sa ne apere nu sa incite la ura si dezbinare. asa cum s-a vazut cei care trebuieau sa asigure siguranta si liniste ,,,au facut haos si au participat la incitarea oamenilor lui -DUSA-SI DOGARU--...RUSINE ,RUSINE MINISTERULUI DE INTERNE.... PREA PE FATA SUNTETI PARTASI LA URA SI DEZBINARE......mai lipsea din ANONIMAT MINISTRU APARARII
01 sep 19:53
Răspunde | Votează email 0 email
Stelu
Fericire si noroc in viata.
01 sep 18:27
...au avut cununia civilă, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu se căsătoresc religios, la Biserica “Sfântul Spiridon Nou”. Cum cununia civilă a fost umbrită de protestele a peste 200 de oameni, pe lângă invitaţi, care au sosit deja, la cununia religioasă participă şi foarte mulţi oameni de...
01 sep 16:27
Răspunde | Votează email -5 email
cristi
De ce sa aiba liniste la nunta lui fii-sa securistul sef al Romaniei?! Sa vada si el cat este de iubit de populatie, poate intelege sa-si dea demisia.
01 sep 15:23
Răspunde | Votează email 0 email
Rabin
Am vazut ca ati fost la primarie asa ca e pacat sa nu participam si la cununia religioasa.
Pe la ora 18:00 va invitam la cununia religioasa a Elenei Basescu care va avea loc la
http://www.monumenteromania.ro/index.php/monumente/detalii/ro/Biserica%20Sf.%20Spiridon%20Nou/2076
01 sep 15:02
Răspunde | Votează email -1 email
Maria
De ce nu prezentati corect evenimentele?Va penalizeaza directorul lui ponta?Si de ce nu prezentati si evenimentul la care participa ponta?Puneti intrebari stupide tuturor celor intervievati numai ca sa obtineti elemente denigratoare referitoare la aceasta nunta.Din imagini nu am vazut opulenta de care vorbiti,este o nunta ca orice nunta si daca nemernicii platiti sa huiduie ar fi avut bunacuviinta sa respecte un astfel de eveniment nu era necesara paza stricta de la biserica.Inca o data prezentati corect evenimentele si dintr-o tabara si din alta.Astept imagini si comentarii de la evenimentul la care participa Ponta.
01 sep 15:02
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA CHIHAIA
in inima voastra de tineri care pasiti pe drumul vietii,in acest moment,se da o lupta intre fericire si deznadejde.Nu lasati deznadejdea sa-si faca un cuib adanc in inimile voaste,stergeti meru inimile voastre de aceste umbre,nefericite,urate si faceti loc fericirii adevarate,prin sentimentul de iubire si respect, pt.voi,copii care vor venii si parinti, prin iertare.FERICIRE MULTA !!
01 sep 14:36
Răspunde | Votează email 1 email
Ani
Casa de piatra tinereilor.,din partea multor Romani cu speranta ca la un moment dat Monarhia va reveni in Romania.Traiasca statul de drept, Traiasca Romania , . Multa sanatate si sa auzim de bine.
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.6599
RON
14 Nov
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H