Traian Băsescu, huiduit de protestatari, la cununia fiicei sale VIDEO

Cununia civilă va rămâne, fără îndoială, o amintire neplăcută a Elenei Băsescu. Peste 200 de oameni strânşi în faţa Primăriei Sectorului 2 l-au huiduit pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care a sosit, la braţ cu fiica sa. Oamenilor nu le-a păsat de momentul special din viaţa Elenei şi au strigat "Demisia" sau "Hoţii". Nici sosirea familiei mirelui nu a fost lipsită de incidente. Şi acestora oamenii le-au strigat "hoţii" şi i-au huiduit. O parte din oameni strânşi în faţa Primăriei Sectorului 2 l-au aplaudat, însă, pe preşedinte, după cununie.

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 08:45
Traian Băsescu, huiduit de protestatari, la cununia fiicei sale VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu, fiica sa Elena, dar şi familia mirelui au fost huiduiţi, sâmbătă, şi la intrarea şi la ieşirea din sediul Primăriei Sectorului 2 unde a fost oficiată cununia civilă a mezinei familie prezidenţiale.

Traian Băsescu a sosit împreună cu soţia şi cu fiica lui Elena, moment în care câteva zeci de persoane care s-au adunat în faţa Primăriei i-au huiduit şi au strigat „Demisia!” şi „Jos Băsescu”. VEZI CE LE-A RĂSPUNS TRAIAN BĂSESCU

Iubitul Elenei, Bogdan Ionescu, a sosit la primărie cu puţin timp înaintea acesteia însoţit de mama sa. Nici ei nu au scăpat de furia oamenilor care le-au strigat „hoţii”.

Pe de altă parte, la Primărie au venit şi persoane care erau curioase s-o vadă pe Elena Băsescu sau care au vrut să îi felicite pe miri şi să le ofere flori. În zonă, câteva zeci de poliţişti şi jandarmi au format un cordon în faţa mulţimii, iar traficul rutier pe alee din faţa primăriei a fost întrerupt.

După cununia civilă care a durat 9 minute, preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au ieşit primii din sediul Primăriei. Preşedintele a aruncat mulţimii un trandafir alb şi a ţinut să salute lumea care îl huiduia. A urcat apoi în maşină, fără a face nicio declaraţie.

La scurt timp, au ieşit din sediul primăriei Sectorului 2 şi Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. Nici ei nu au făcut declaraţii şi s-au îndreptat direct spre maşină, timp în care unele persoane prezente la faţa locului au huiduit. Au fost însă şi persoane care au aplaudat şi le-au adresat urări de „casă de piatră” mirilor.

O parte a persoanelor care au huiduit la sosirea lui Băsescu spun că sunt din rândul celor care au protestat împotriva preşedintelui şi la Universitate şi la Palatul Cotroceni.

Înainte de sosirea familiei Băsescu la Primăria Sectorului 2, între protestatari şi câţiva simpatizanţi ai preşedintelui, aflaţi şi ei în zonă, a izbucnit un conflict. Taberele au avut mai întâi un schimb de replici, după care doi bătrâni au început să se îmbrâncească. Conflictul a fost întrerupt după intervenţia poliţiştilor locali.