Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta au avut întrevederi cu prinţul Charles

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au avut luni întrevederi cu prinţul Charles al Marii Britanii, care se află într-o vizită privată în România.

RomaniaTV.net
02 iun. 2013, 11:30
Preşedintele Băsescu şi premierul Ponta au avut întrevederi cu prinţul Charles

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit luni, la Muzeul Colecţiilor de Artă din Capitală, cu Prinţul Charles al Marii Britanii.

În clădire au intrat, de asemenea, Ilie Năstase şi ministrul Mediului, Rovana Plumb.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu l-a primit pe Prinţul Charles la Palatul Cotroceni.

Prinţul Charles, moştenitorul coroanei Marii Britanii, a sosit în România joi, la Târgu Mureş şi s-a deplasat la Micloşoara, în Covasna. El a înnoptat, vineri, la una dintre proprietăţile lui din Valea Zălanului, din comuna Malnaş, judeţul Covasna.

Moştenitorul coroanei Marii Britanii a fost în Transilvania de mai multe ori, în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

Ultima vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, când a mers în localităţile Apold, Daia şi Saschiz. La Saschiz, moştenitorul coroanei britanice a mers la un punct de procesare legume – fructe, iar în localitatea Daia a vizitat o plantaţie de flori a unei fundaţii specializate în biodiversitate. Tot atunci, Prinţul Charles a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni.