Traian Băsescu: „În 40 de ani de căsnicie nu ne-a despărţit nimic. Ne desparte o mutare?”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a confirmat că soția lui s-a mutat împreună cu el în la Scroviștea.

31 mart. 2015, 20:44
Traian Băsescu: „În 40 de ani de căsnicie nu ne-a despărţit nimic. Ne desparte o mutare?”

Întrebat de jurnalistul Ion Cristoiu dacă Maria Băsescu s-a mutat şi ea la Scroviştea, fostul preşedinte a răspuns ironic.

”De 40 de ani nu reuşesc să scap de ea, credeţi că scap acum la bătrâneţe? A mai scăpat ea de mine, mai plecam pe mare… Doamna a dus greul mutării. În 40 de ani de căsnicie nu ne-a despărţit nimic. Ne desparte o mutare?”, a spus Traian Băsescu,  la emisiunea ”Ultimul Cuvânt”, de la B1TV.

Băsescu, REPLICĂ pentru Iohannis: Dacă cineva îl întrece la postat pe Facebook, în Românica …

Traian Băsescu a confirmat, lui că a părăsit locuinţa în care a stat 10 ani şi s-a mutat din Vila Lac 3, de la Snagov. Fostul preşedinte a primit o nouă locuinţă, la Scroviştea, unde va sta provizoriu, până când RA-APPS va termina reparaţiile la vila Gogol, unde unde a stat Petre Roman.

„În primul rând, pentru toți oamenii din România interesați de subiect, că nu toți mor de grija mea, dar sunt unii care asta au în preocupare în mod normal. La Scroviștea nu există niciun palat, a fost demolat acum zeci de ani. Eu ocup un dormitor, o sufragerie mică, un birou și o bucătărie, și de bună-seamă grup sanitar și baie. Am cerut o soluție care să însemne costuri rezonabile cu întreținerea din bun-simț, bunul-simț e una din marile greșeli în ziua de azi că ți se întoarce în cap. Conform legii 406 pe data de 21 decembrie 2014 trebuia să îmi pună la dispoziție o vilă de protocol care să fie reședință a unui fost șef de stat, să îndeplinească câteva condiții, nu de spațiu, ci de securitate erau primele condiții. Acolo unde ar fi vrut Ponta să mă mut cu ferestrele pe trotuar,.orice nebun să dea cu piatra, vedeți ce se întâmplă și când mă duc la Parchet, au gruparea de fluierași, gata să dea cu pietre cu orice, nu pot să îmi expun familia la așa ceva”, a ami declarat Băsescu.